Nele Geubels startte haar muziekopleiding aan de muziekacademie van Wilrijk bij Margo Claes. In 2008 voltooide ze haar studies aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Ze volgde saxofoonles bij Hans de Jong. In 2009 behaalde ze met grote onderscheiding het postgraduaat-diploma voor concertsolist, in deze opleiding verdiepte ze zich in het hedendaagse solo repertoire voor saxofoon. Ze volgde masterclasses bij oa. Claude Delangle, Jean Marie Londeix, Rashèr Quartet, Marcus Weiss, Daniel Gauthier & het Aurelia saxofoonkwartet.


Als muzikante gaat haar voorkeur uit naar hedendaagse muziek, deze creëert ze bij ensemble Besides. Daarnaast speelt Nele ook bij het Antwerps saxofoonkwartet & het saxofoonsextet L’orgue de Sax.


Als freelance saxofoniste stond ze op het podium met oa. Champ d’Action, I Solisti del Vento, Paul Hillier en Trisha Brown Dance Company.

Naast haar concertante activiteiten geeft ze saxofoonles aan de gemeentelijke muziekacademie van Brasschaat en richtte ze samen met Ictus het alternatieve managementbureau Cohort op, dat sinds 2013 structureel wordt ondersteund door de Vlaamse Gemeenschap.


Victor Herman begon zijn muzikale vorming aan de SAMWD Peter Benoit te Harelbeke waar hij les kreeg van Katrien Outtier. In 2015 zette hij zijn muzikale opleiding verder aan het Koninklijk Conservatorium van Gent bij Koen Maas, Raf Minten en Rik Vaneyghen. Daarnaast neemt hij ook regelmatig deel aan stages en masterclasses bij gerenommeerde saxofonisten zoals Alexandere Doisy, Arno Bornkamp, Simon Diricq,...

Hij werkte onder andere samen met Dirk Brossé, Bjorn Verschoore, Erick Sleichim, Erik Desimpelaere en Tom Hondeghem. In 2018 bracht hij de wereldpremière van het symfonisch gedicht Alicanto gecomponeerd door Tom Hondeghem. Als freelance saxofonist speelde hij samen met het Brussels Philharmonic, het Kortrijk symfonisch orkest, het Bl!ndman saxofoonkwartet,...

Victor nam ook deelaam verschillende nationale wedstrijden zoals "VLAMO" en "Sonatine" waar hij enkele grootste onderscheidingen behaalde. In 2013 won hij de 8ste wedstrijd "Adolphe Sax" voor jonge saxofonisten en in 2015 werd hij eerste laureaat van de Cultuurprijs vzw Musica Harelbeke.

Tevens is hij vast lid van de Koninklijke Stadsfanfare van Izegem en het Koninklijk Harmonieorkest Vooruit Harelbeke.

Naast klassieke saxofoon volgt Victor tot op heden piano bij Lode Schynkel en kreeg hij lessen jazz-saxofoon van onder andere Frank Debruyne, Bruno Van Der Haegen en Rob Banken.

Thijs Vanmarcke begon zijn muzikale studies aan de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans In Waregem. Daar kreeg hij saxofoonles van Angelino Manderick en sloot zijn hogere graad af met grootste onderscheiding. Hij vervolgde zijn studies aan het Lemmensinstituut bij Nadine Bal. Doorheen zijn opleiding behaalde Thijs de Eerste prijs notenleer; Specifieke Lerarenopleiding; Master in de muziek en Master in de kamermuziek, beiden met grootste onderscheiding.

Naast verschillende deelnames aan de Vlamo wedstrijden werd Thijs in 2013 halve finalist in de New Tenuto wedstrijd en in 2014 behaalde hij een tweede plaats op het tournoi International de Musique in Parijs.

Naast baritonsaxofonist bij het Leieland Saxkwartet en Mise en Sax speelde hij reeds met verschillende orkesten en ensembles zoals The Circling Saxes, het Belgisch Saxofoon Ensemble, het Nationaal Orkest van België,... In 2014 concerteerde Thijs op de Belgische ambassade in Riyad, Saoudi-Arabië.

Sinds 2016 is hij dirigent van de ‘Koninklijke Fanfare Sint Cecilia Vichte’ en maakt hij deel uit van het saxofoonensemble 'l'Orgue de Sax'. Hij volgde reeds Master Classes bij Kenneth Tse,  Gaetano Di Bacco, Jean-Denis Michat, Rudy Haemers, Günter Priesner, Magdalena Jakubska,...

Thijs is aangesteld als leraar bij JMA Wielsbeke, SAMW Menen en STAP Roeselare.Sam Huysentruyt begon met saxofoon op 8-jarige leeftijd in de muziekacademie van Izegem bij Guido Debel. Toen hij 18 was zette hij zijn muzikale studie verder aan het conservatorium in Gent waar hij saxofoonles kreeg van Koen Maas, Raf Minten en Rik Vaneyghen.

In juni 2012 behaalde Sam zijn diploma Master in de muziek met grote onderscheiding. Daarnaast volgde hij masterclasses bij onder andere Lars Mlekusch, Arno Bornkamp, Jean-Marie Londeix, Mario Marzi, Joseph Wytko en Eric Honour.

Sam treedt regelmatig op als solist of in een ensemble zowel in binnen- als buitenland. Zo behaalde hij met het Serrano saxofoonkwartet een halve finaleplaats bij The International Competition for Young Musicians te Milaan, met hetzelfde kwartet trad hij daar ook op voor het Belgisch consulaat  en op het Koning Boudewijn festival in aanwezigheid van de koning.

Met het Belgian Saxophone Ensemble trad hij op op het consulaat in Ethiopië voor Koningsdag in aanwezigheid van de volledige raad van ministers. Met hetzelfde ensemble nam hij deel aan concertreizen naar Bangkok en Singapore. Daarnaast wordt Sam ook vaak gevraagd door ensembles en orkesten zoals onder andere De Koninklijke muziekkapel van de Marine, De Koninklijke muziekkapel van de Luchtmacht, The Brussels Philharmonic Orchestra, Belgian Saxophone Ensemble en vele andere. Naast optreden als saxofonist dirigeert Sam enkele ensembles en jeugdorkesten. Hij wordt ook regelmatig gevraagd als gastdirigent in verschillende orkesten.

Bram Lamberts begint zijn muzikale reis aan de gemeentelijke muziekacademie te Middelkerke en vervolgt deze aan de Kunsthumaniora te Brussel waar hij in 2005 afstudeert in de richting muziek, klassieke saxofoon.

In datzelfde jaar besluit hij verder te studeren aan het Koninklijk Muziekconservatorium te Brussel waar hij klassieke saxofoon studeert bij Norbert Nozy. In 2012 start hij in de masteropleiding HaFa-orkestdirectie aan het Koninklijk Muziekconservatorium in Antwerpen bij Dirk De Caluwe, waar hij in 2016 afstudeert cum laude.


Als dirigent is hij sinds 2006 actief in verschillende orkesten. Waaronder fanfare Kunst en Vermaak Lille en het orkest van de musiceerdagen van Amai!

Vandaag werkt Bram als leerkracht Muzikale Opvoeding in het Sint-Michielscollege te Schoten, leerkracht AMV in de muziekacademie van Herenthout, speelt hij tenorsax bij Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Schelle, is hij de vaste altsaxofonist van Het Antwerps SaxofoonKwartet en speelt hij baritonsax bij L’Orgue de Sax waar hij ook de arrangementen voor zijn rekening neemt.


Sinds oktober 2016 neemt Bram de leiding als dirigent bij het Edegems HarmonieOrkest.Stef Verpraet begon zijn muzikale studies reeds op 7 jarige leeftijd bij Johan Flammand. Op 9 jarige leeftijd startte hij met saxofoonlessen aan Muzarto bij Patrick Milbou. Toen Stef 16 was trok hij naar de kunsthumaniora van het Lemmensinstituut waar hij les kreeg van Nadine Bal en Tom De Haes. Na zijn studies op het lemmensinstituut ging Stef naar het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen waar hij les volgde bij Hans de Jong en afstudeerde met grootste onderscheiding voor saxofoon en grote onderscheiding voor kamermuziek. In het academiejaar 2012-2013 specialiseert Stef zich aan het Fontys Conservatorium te Tilburg bij Andreas Van Zoelen. Verder volgde hij masterclasses bij het Raschèr  Quartet, Johan Van Der Linden,  Leo Van Oostrom, Jean-Marie Londeix,  Philippe Geis, Johannes Ernst, Claus Olesen,...

 

 

Als saxofonist is Stef vooral actief als freelancer en heeft hij onder andere meegespeeld met Glen Hardin, Joe Guercio, Paul Leim, Peter Koelewijn, Tine Embrechts, de Orkestacademie olv Jaap Van Zweden, de Koninklijke muziekkapel van de Luchtmacht,  Het Belgisch Saxofoon Ensemble,... hij verzorgde met deze ensembles verschillende concerten in Europa, Azië en Afrika. Hiernaast speelde Stef ook voor verschillende radio- en televisiestations zoals: VTM, MNM, Radio4, NL1, TROS,... en is hij als studiomuzikant te horen op verschillende CD's.


 

 

 

Stef is stichtend lid van het Antwerps Saxofoonkwartet, True Tone en l'Orgue de Sax, hij speelt op Selmer Paris saxofoons en is Selmer Performing Artist.